The world is dead.
I am dead.
But this little world still goes on.
Enjoy your stay ^_^
.

Komentáře

1 Sara Whitney Sara Whitney | Web | 14. září 2012 v 18:15 | Reagovat

Jo, na tohle jsem se začala před nedávnem koukat a musím souhlasit, je to více než zajímavé, ale pak jsem nějak měla málo času a přestala jsem to sledovat a teď toho dost lituju a chci si na to znova udělat čas^^

2 Kirawa Kirawa | Web | 14. září 2012 v 18:21 | Reagovat

podľa tvojej recenzie to fakt vyzerá na niečo zaujímavé.... v najbližšej dobe sa budem na toto anime pozrieť :3

3 Jokí-chan ^^ Jokí-chan ^^ | Web | 14. září 2012 v 20:18 | Reagovat

Jojo, tohle anime jsem viděla :D občas bylo fakt zábavný :D a má to takový.. poutavý příběh :)

4 Shizue Asahi Shizue Asahi | Web | 14. září 2012 v 21:48 | Reagovat

to bych měla omrknout ;) maybe :D

5 Diza Elstron Hitsunaki Diza Elstron Hitsunaki | Web | 15. září 2012 v 12:01 | Reagovat

Nevím toto anime mě nijak nenadchlo -.-" :DD

6 Jokí-chan ^^ Jokí-chan ^^ | Web | 15. září 2012 v 20:06 | Reagovat

Abych se přiznala, já v to doufám taky :D strašně mě štve k čemu tam Kishimoto směřuje. On prostě dělá ty záporáky přehnaně silný..hlavně teda Madara mě dostává. A jestli umře nějaká další moje oblíbená postava a nedej bože to bude Sasuke ..Tak ho já přijdu zabít osobně :D

7 DirtyFoxx DirtyFoxx | Web | 15. září 2012 v 21:27 | Reagovat
8 Lucy Uchiha Lucy Uchiha | Web | 16. září 2012 v 12:05 | Reagovat

Hej nemusíte mi připomínat konec světa 2012 xDD Ém ~ No musím říct že to zní vážně jeble?! xDD No jo taková slátanina, ale může to být vážně dobré ~ Takové anime mám ráda ^^ Jinak ti moc děkuju za krásnou recenzi ^^

9 Ai Eater Ai Eater | Web | 17. září 2012 v 13:48 | Reagovat

Néé...to už je můj seznam anime co chci vidět ještě větší!Haruko nee-chan zásobuješ mě samýma dobrýma anime :D  :D Ale vypadá to fakt dobře ;-)  :-D  :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 
free counters

!Upozornění!
  • Všechny recenze si píšu sama!
  • Žádné video nebo obrázek či wall, pokud neuvedu jinak, NEJSOU moje!
  • Pokud chcete kopírovat, tak jenom se zdrojem!
  • Reklamy jsou povoleny, ale nezaručuju vám, že si jich všimnu!
  • Prosím, pokud v komentáři použijete sprosté slovo, cenzurujte!
  • Vyhrazuju si plné právo zablokovat vám vaši IP adresu, pokud se budete chovat nevhodně!